Din motive meteorologice va anuntam ca spectacolele din cadrul B-FIT in the Street! din 2 iunie vor incepe cu intarziere. Oprirea ploii va da startul!

 

 

 Între 30 mai – 2 iunie, ArCuB vă invită la cea de-a cincea ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă B-FIT in the Street!. Timp de patru zile spectacolele de teatru de stradă vor avea loc în Piaţa George Enescu, Centrul Istoric, Piaţa Universităţii – la statui, Parcul Cişmigiu şi pe toate bulevardele centrale.

 

Peste 15 de trupe din şase ţări (Franţa, Olanda, Spania, Italia, Belgia şi România) vor oferi bucureştenilor spectacole atractive şi interactive. Acest eveniment aduce o atmosferă feerică în Capitală şi transformă centrul oraşului într-un univers colorat, în care artiştii jonglează cu artele cele mai diverse pentru a oferi spectatorilor un amestec surprinzător de emoţii şi reflecţii. Prin reprezentaţiile lor, actorii încearcă să interacţioneze cu publicul, modificând raporturile dintre spaţiu, ritm şi receptare.

B-FIT in the Street! Acesta este mai mult decât îndemnul pentru a fi în formă maximă din punct de vedere cultural. Este denumirea unui festivalul plin de culoare, de care tuturor ne-a fost dor. Vor fi în Bucureşti trupe mari si mici, spectacole nemaivăzute reunite pentru dumneavoastră în 4 locaţii din capitală.

Nu lipsiţi aşadar de la cel mai spectaculos eveniment marca ArCuB!

 

 

Vezi PROGRAMUL

Vezi Comunicatul de presă – Pregătiţi-vă pentru cea de-a V-a ediţie B-FIT in the Street!

Vezi Comunicatul de presă – Premiere internaţionale în prima zi de B-FIT

Vezi Comunicatul de presă Noi spectacole uimitoare in cea de-a doua zi a festivalului B-FIT in the Street!

Vezi Detalii – Spectacolul PARABOLES 2.0 al Companiei OFF

Vezi VIDEO – Prezentare B-FIT in the Street! 2013

Vezi Comunicatul de presă – Un weekend de sărbătoare în București

Vezi Comunicatul de presă after event – Bucureștenii – mereu în formă pentru manifestări culturale

 

 Vezi EVENIMENTUL PE FACEBOOK